Apu mardosó féltékenysége vagyok (fekete)- unisex biopamut póló

Minden amit tudnod kell itt van!

A pólóink unisex szabásúak, és 100%ban Organikus, BIOPAMUT alapanyagúak. A természetes alapanyag hozzájárul a fenntartható divathoz. A pólók dekorációs folyamatainál nem használunk tömeggyártást, a dekorációk 100%-ban Magyarországon készülnek, és közvetlenül kerülnek kiszállításra végfelhasználókhoz, azaz hozzád. 😊 Ez szép és jó, de lássuk be: egy ilyen pólónak a funkcióját imádjuk. Egy biztos, hogy hatással leszel a környezetedre, ha a Prolyhistor termékeit választod. A Prolyhistor bár üdvözli a humort, de nem ismer tréfát a vásárlók védelmében. Soha, semmilyen körülmények között nem sérülhetsz nálunk. Vállalunk minden felelősséget (a futárét is), és ha valami probléma van azonnal és teljeskörűen cserélünk, újra küldünk, kártalanítunk stb. Itt biztonságban vagy. Átlagosan 3-4 nap, még megkapod a rendelt termékeket, de a 10 munkanap a garantált maximum (szinte soha nem tart eddig). Kérhetsz persze SOS kiszállítást is, ha igazán szoros a határidőd. Ne feledd: 25.000 ft. felett ingyenes a kiszállítás. 😊

5.990Ft

Mi nem vagyunk kirekesztőek, épp ezért minden pólónk gender semleges. Mindegy hogy nőnek, férfinak, vagy akárki másnak vallod magad: jól fog állni rajtad.

 • Ha a felsorolt extrák mellett bármi másra gondoltál, írj nekünk bátran üzenetet, és segítünk az elképzelésed megvalósításában! :)

 • *Méret

  Extrák törlése
0
  0
  A CUCCAID
  Nem tettél ide semmit! Miért nem!?Vissza a shopba!
  MÉRET
  “A” oldal
  “B” oldal
  S
  47 cm
  66 cm
  M
  47 cm
  67 cm
  L
  51 cm
  69 cm
  XL
  51 cm
  70 cm
  2XL
  55 cm
  71 cm
  3XL
  58 cm
  75 cm
  4XL
  58 cm
  76 cm