Ezt azokra, akik.. Ehh… dögöljetek meg mind! -borospohár

Minden amit tudnod kell itt van!

Szia! Kézzel festett egyedi terméket nyitottál meg. 😊 A rossebit, de jó az ízlésed! A kézzel festett, és hőkezelt porcelán/kerámia/üveg termékeink minden esetben egyedileg készülnek. Nem használunk sablont, sorvezetőt, digitális nyomatokat. Ezzel megszivatjuk magunkat, mert időigényes folyamat a szabad kézzel történő munka, szárítás, égetés… DE! Pont ez különbözteti meg ezt a terméket a szokásos daraboktól. Egy termék, egy munkadarab. 🙂 A Prolyhistor bár üdvözli a humort, de nem ismer tréfát a vásárlók védelmében. Soha, semmilyen körülmények között nem sérülhetsz nálunk. Vállalunk minden felelősséget (a futárét is), és ha valami probléma van azonnal és teljeskörűen cserélünk, újra küldünk, kártalanítunk stb. Itt biztonságban vagy.
Átlagosan 3-4 nap, még megkapod a rendelt termékeket, de a 10 munkanap a garantált maximum (szinte soha nem tart eddig). Kérhetsz persze SOS kiszállítást is, ha igazán szoros a határidőd. Egyedi kéréseket is teljesítünk. Használatnál figyelj a kímélő kezelésre. Ha szeretnéd személyre szabni a porcelánodat, akkor keress minket Messengeren vagy a megadott elérhetőségeink egyikén.
Ne feledd: 25.000 ft. felett ingyenes a kiszállítás.

4.590Ft

  • Ha a felsorolt extrák mellett bármi másra gondoltál, írj nekünk bátran üzenetet, és segítünk az elképzelésed megvalósításában! :)

0
    0
    A CUCCAID
    Nem tettél ide semmit! Miért nem!?Vissza a shopba!