Zsipp-Zsupp Kenderzsupp – kézzel festett táska

Minden amit tudnod kell itt van!

Organikus textil. 100%-ban kézzel festett. A Prolyhistor Prémium termékek esetében minden darabon kézzel dolgozunk, egyesével festjük meg őket. Nem használunk nyomtatott képeket vagy sablont. Ezzel elérjük, hogy minden darab teljesen egyedi legyen. A textilanyag minden esetben természetes eredetű. A prémium termékeink kompromisszum nélküli választást kínálnak.  🙂 A Prolyhistor bár üdvözli a humort, de nem ismer tréfát a vásárlók védelmében. Soha, semmilyen körülmények között nem sérülhetsz nálunk. Vállalunk minden felelősséget (a futárét is), és ha valami probléma van azonnal és teljeskörűen cserélünk, újra küldünk, kártalanítunk stb. Itt biztonságban vagy.
Átlagosan 3-4 nap, még megkapod a rendelt termékeket, de a 10 munkanap a garantált maximum (szinte soha nem tart eddig). Kérhetsz persze SOS kiszállítást is, ha igazán szoros a határidőd. Egyedi kéréseket is teljesítünk. Ha szeretnéd személyre szabni a választottaidat, akkor keress minket Messengeren vagy a megadott elérhetőségeink egyikén.
Ne feledd: 25.000 ft. felett ingyenes a kiszállítás.

6.790Ft

  • Ha a felsorolt extrák mellett bármi másra gondoltál, írj nekünk bátran üzenetet, és segítünk az elképzelésed megvalósításában! :)

0
    0
    A CUCCAID
    Nem tettél ide semmit! Miért nem!?Vissza a shopba!